Rypsi on myrkkyä. Se on luultavasti monien suomalaisia vaivaavien elintapasairauksien aiheuttaja nro1. Ei pärjää viina, ei tupakka tai transrasva sille. Rypsi toimii elimistössä niin, että sen sisältämä alfalinoleenihappo (ALA) muuttuu ensin EPA DHA muotoon. (=alle 10 %) ja loppu hapettuu ja menee elimistössä erilaisten tulehduksia aiheuttavien hormonien rakennusaineiksi. Toisin sanoen jos syöt rypsiöljyä voit olla varma, että metabolisen oireyhtymän sairaudet, masennuksesta diabetekseen ovat varmaa tulevaisuuttasi.
Kasviperäinen Omega-3 rasva (=ALA) on vaarallista ihmiselle.
Kun mietitään sitten tuota rypsiporsasta, niin ongelma tässä on nimenomaan se, että rypsiä syömällä porsas joutuu kärsimään enemmän tulehduksista kuin ilman rypsiä ja viljaa kasvatettu sika. Nämä tulehdustekijät siirtyvät myös ihmiseen joka syö tuota possunlihaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti